Något av det som gästerna skrivit i gästboken år 2011

Vilken gåva att få bo in sig i den trivsamma våningen


i Antibes under en skön decembervecka. Det blev så lyckat. Vi promenerade, vi hittade krogar, fick vara med om konserter med duktiga lokala förmågor. Så skönt att vara så gott som enda turist. Att få leva vanligt franskt vardagsliv.
Vi trotsade onda knän och värkande fötter och tog oss ut på Capen – garanterat ensamma.
Tack kära ni för möjligheten till ett välkommet avbrott i lunken här hemma.
Två damer från Djursholm
 

Tack för de här dagarna!
 

Vi har haft fantastiskt väder! Inte ett moln i sikte utom i dag när vi åker. Det var två år sedan vi var i Antibes senast, så det var mycket som måste återbesökas, men mest har vi varit på stranden och badat. En dag gjorde vi en utflykt till S:t Marguerite och tittade på fortet. Mycket klättrande, men intressant. För första gången har vi blivit myggbitna, men de besegrades med myggmedel. Datorn kopplad till TV:n fungerade utmärkt, men det blev inte mycket tittande.
Tack för blommor och vinet!
Varma hälsningar,
Ett par från Nacka

Tusen tack för att vi fick låna er lägenhet!
 

Det har varit en helt fantastisk vecka i Antibes! Välordnat och en god kontakt med er. Vi har inte saknat något. Hoppas få återkomma någon annan gång.
Familj från Luleå

Vilken fantastisk vecka och vilket kanonläge
 

på denna lägenhet! Vilken värme! Tur för oss att stranden är så nära. Runt 35 grader hela veckan. Natten mot lördagen bjöd på ett ordentligt åsk- och regnväder med blixtar som lyste upp himlen. Vi har promenerat mycket, en kväll upp till fyren, en kväll i hamnen och en heldag i Monaco. Bland annat har vår son (1,5 år) lekt massor i lekparken och på stranden om dagarna. Karusellen i ”Gamla stan” var en storfavorit. Vi har haft det så bra, det vi sett av Rivieran och framför allt Antibes har varit helt fantastiskt. Hit vill vi komma fler gånger
Tusen tack för att vi fick bo i er fina lägenhet
Tack för det goda vinet!
Familj från Luleå

En härlig vecka i er fina våning har vi haft
 

Mycket sol och bad har det varit. Vi har ätit mycket gott bl.a. Moules Frites på lite olika ställen, crêpes (barnens favorit) , fisk, macarons och druckit mycket gott. Vår 1-åriga dotter har charmat varenda fransos med sitt blonda, fjuniga hår, brunbrända ben och två små tänder och en överbeskyddande storebror (5 år) som snabbt varit framme och påtalat att det är min lillasyster. Hon lärde sig gå här, vilket gör att denna resa blir lite extra speciell för oss. Vår son fastnade för karusellerna och de jättefina lekparkerna vi hittade (framför allt den som ligger rakt ner mot havet härifrån). Vi hann med ett besök på Picasso-muséet. Jättefint! Dit kommer vi definitivt att återvända. Juan-les-Pins var vi och badade i vid två tillfällen – tog Le Petit Train hem – perfekt för trötta barnben. Nu åker vi vidare mot Cannes och Mandelieu la Napoule några dagar.
Tusen tack för allt!
Familj från Stockholm

Efter 10 underbara dagar
 

Lämnar vi nu Antibes med sorg i hjärtat. Vi har hittat bra stränder, restauranger och inte minst glassbarer. Nice, Cannes, Juan-les-Pins och St Paul de Vence har vi besökt; här finns allt man kan  tänka sig och önska för en skön semester.
Vår 13- och 10-åring (och vi också) hade en kul dag på Aquasplash som fick ersätta raftingen som vi var för sena med att boka. Det får bli nästa gång i stället.
I går åt vi på en restaurang som heter Il Giardino. God, lite ”enklare” mat. Den stora behållningen var dock den smått galna – på ett bra sätt – kyparen som gav oss några riktiga skratt.
Gunilla och Holger – tack för välkomstvinet och för att vi fick möjlighet att hyra er fina lägenhet. Allt har varit superbra!
Bästa hälsningar,
Familj från Bjärred

Tredje gången för oss i Antibes,


men den första i familjen Wästlunds trivsamma och välutrustade lägenhet. Genom Gunillas försorg har vi också hyrt två lägenheter för våra barn med gångavstånd emellan. Träffpunkten har ändå varit här och det har fungerat alldeles utmärkt.
Envibussen har tagit oss till Biot, Valbonne, Vallauris och Cannes för endast 1 euro. Vi har också varit på Iles de Lérins och badat i kristallklart vatten. Kan verkligen rekommenderas.
Bra tips på restauranger fick vi i pärmen. Den godaste maten åt vi på La Tour Antique i Gamla Stan som sedan en månad drivs av ett ungt par från Milano. En härlig familjemiddag avåts på Sapori d’Italia där personalen ordnade till ett långbord åt oss.
Stort tack från en mycket nöjd
familj från Halmstad

Tack för att vi fick vara här i Frankrike!


Tack Gunilla och Holger! Vi har haft det jättebra! Jättefin lägenhet, ni har verkligen tänkt på allt. Vår son på 8 år tyckte att vi har gjort många roliga utflykter. Det roligaste för honom var att bada i Cannes. Solen sken varje dag.
Hoppas vi ses snart!
Familj från Danderyd

Ser fram emot att få bo en månad i Antibes


som jag alltid haft en positiv bild av. Vet inte om jag nämnde det i telefon, men i somras stod jag nere i den lilla parken vid vattnet och tittade på ert kvarter och tänkte att här vore det perfekt att bo.
Ett par från Stockholm

Vi vill passa på att uttrycka vår stora tacksamhet
för att ha fått bo i er lägenhet under den här månaden. Det som gjort starkt intryck på oss är både hur välorganiserat allting är med all tänkbar underlättande information och den omtanke som vi känner i rikedomen av sköna och fina detaljer från kök och vardagsrum till sov- och badrum.
Det har varit en kombination av härlig "semester" för oss båda och stimulerande arbetsmiljö för min egen del med flera sidor manus skickade till Natur och Kultur.
Vi gläder oss och kommer att gläda oss kommande månader vid tanken på att få återkomma nästa år.
Ett par från Saltsjö-Boo
 


 

Wästlund Design