Utomhus

Husets fasader och balkonger har varit under renovering 2019-2020. Gården med parkeringsplatser har asfalterats och muren har målats. Det sista som gjordes var trapphuset. Det har varit jobbigt att ha byggnaden inplastad under lång tid.  Nu är allt klart vilket är skönt och det har blivit väldigt fint. Även fasaden mitt över gatan är renoverad vilket har förbättrat utsikten från vår balkong och vårt vardagsrum.

Här kommer några bilder som visar balkonger, utsikt , entréport och butiken i vårt hus. m.m.

 

Balkongen mot gatan vetter mot öster och har morgonsol. Där passar det bra att äta frukost om det är fint väder. Pelargonerna blommar hela året. Denna bild togs 2 januari 2023. Utsikten mot havet och parken gillar vi.

Balkongen mot väster utanför sovrummen är en trevlig plats för lunch. Det skriver våra gäster ofta om i gästboken och det tycker vi också. Den 2 januari 2023 åt vi lunch där i solen och termometern visade 28 grader. I Stockholm var temperaturen samma dag  -2 grader  och snökaos i Götaland. Utsikten mot Cap d Ántibes är inte så dum.

Balkongen mot  gården, väster

Här sitter jag , Gunilla, i solen mitt i vintern.

Hyra Antibes bildgalleri, bildgalleri utomhus, entré

Husets entré från gatan.

 

Livsmedelsbutiken, PROXY, i bottenvåningen på vårt hus är en mycket bra tillgång. Den är välsorterad och har trevliga ägare och personal. Öppet till kl 22 praktiskt taget alla dagar hela året.

På gården bakom huset finns parkeringsplatser. Infarten till gården ligger till vänster om Proxy. Porten   öppnas med en fjärrkontroll. Fjärde parkeringsplatsen från vänster är vår plats. Den som vill kan hyra den.