Vi är arkitekter och har ansvarat för en totalrenovering av lägenheten när vi köpte den år 2004. Vi bytte ut heltäckningsmattorna i sovrummen till parkett och lade in keramiska plattor i övriga utrymmen. Väggen mellan köket och vardagsrummet togs bort. Kök, badrum och wc byggdes om. Hela lägenheten målades om och nya elledningar drogs in.  Under åren därefter har vi hållit efter med ommålning och förnyat vitvaror.  Nedan visas en ritning av lägenheten. Den har en ovanligt praktisk planlösning med få onödiga utrymmen och sovrummen mot den tysta gården. De sneda linjerna till höger på ritningen visar var den fina utsikten mot havet är.

I vardagsrummet finns en soffa, två fåtöljer och en matgrupp. Soffan är en bäddsoffa med plats för 2 personer. Det finns en fast installerad luftkonditioneringsapparat på väggen. I köket finns spis, fläkt, kylskåp med frysfack, mikro och diskmaskin. Porslin och övrig utrustning finns till minst 6 personer.  Här nedan syns vardagsrummet med det öppna köket.

Bild av vardagsrummet och det öppna köket.

Vardagsrummet.

Så här ser matplatsen ut.

Här visar vi en bild av köket.

Nu tittar vi in i sovrummen:

I sovrummen finns 4 ordinarie bäddar. Det större sovrummet har två sängar, 90 cm breda. Här finns också en resesäng till riktigt små barn och en luftkonditioneringsapparat stående på golvet. Garderoben är ganska stor och har bra med plats för gästernas kläder och morgonrockar som gästerna får låna.

Det större sovrummet.

Det mindre sovrummet har två lika stora sängar som i det större sovrummet, 90 cm breda plus en luftkonditioneringsapparat på golvet. Även detta rum har en stor garderob för gästernas kläder och morgonrockar att låna.

Det mindre sovrummet

 

Hallen har dörrar till de båda sovrummen, duschrummet och wc. Där finns också en garderob för ytterkläder och lite städutrustning.

Duschrummet har förutom dusch och handfat även handdukstork, hårtork och tvättmaskin och skåp för  förvaring av handdukar, tvättmedel, tvål, shampoo och några apoteksvaror. Tvättmedel är till för gästerna och plåster och sårtvätt får gästerna också gärna använda i den mån det finns.

Duschrummet.