Några kommentarer från gästerna i lägenheten

Middagarna har vi avnjutit på den fina balkongen

Gunilla och Holger!
Tusen tack för en härlig vecka i lägenheten på Bd Marechel Foch. Med två små barn har vi tillbringat en mesta tiden på stranden. Sandslott, lek i havet och glass! Middagarna har vi avnjutit på er fina balkong med god mat och härliga viner. Några av oss tog tåget till Ventemiglia och den stora fredagsmarknaden. Valbonne och Biot har vi också besökt. Nu är veckan snart till ända och vi reser hem med många fina stunder att minnas när hösten kommer.

Varma hälsningar,
Christina med familj

En härlig tid har det varit

Vi har badat och solat och varit på utflykter. Bra väder varje dag. Vi har varit i Cannes, Saint Tropez och på ön Sainte Margurit. Att åka till ön Saint Margeurit rekommenderas. Man kommer dit med båt från Juan les Pins. Fina promenadvägar på ön och badstränder. Faktiskt varmare i vattnet än i Antibes!!
Saint Tropez kommer man till med tåg till Saint Raphael och se’n med buss. Det tar ca en timme med tåg och !,5 timme md buss så det gäller att titta på tidtabellerna. Det var fint där men långt till stranden

Paula och Per-Arne

Vi är så nöjda

En härlig vecka till ända och vi är så nöjda. Välbehövlig sol och värme efter en lång och regnig Göteborgsvinter!! Varit flera gångar i Antibes men för första gången i denna härliga lägenhet, förhoppningsvis inte sista.
Tack och på återseende,

Carmen och Susanne

Underbara dagar

Tack för en toppenvecka. Underbara dagar!

Pelle och KickI

Lika underbart och trevligt

För sjätte året i rad och lika underbart och trevligt i våningen!

Linnea och Gun

Längtar redan tillbaka

Haft en underbar vecka med föraning om att det också kommer att bli fin tid framöver i Sverige. Det är internationella kvinnodagen i dag när jag lämnar Antibes med massor av inspiration och arbetslust. Tänk att en vecka kan bära sådan frukt men det handlar om att det är lätt att trivas här både i lägenheten och platsen. Längtar redan tillbaka!
Tack för att jag har fått vara här.

Karin

Kommer säkert tillbaks en annan gång

Vi har firat jul och nyår i Antibes med vår dotter och familj som bor alldeles intill. Jättepraktiskt och en fin lägenhet med härligt ljus. Vädrat var soligt nästan varje dag. Kommer säkert tillbaks en annan gång!

Tobbe och Emmy

Det har varit lätt att känna sig som hemma

Färdigpackad för resan hem till Stockholm är det svårt att fatta att det har varit enastående vart väder ca 20 grader den senaste veckan och lika varmt i vattnet med tanke på månaden. 1 november sol och bad, det hade jag inte föreställt mig men så är det kanske nuförtiden. Det har varit fantastiskt skönt naturligtvis men det är tudelat med klimathotet i åtanke.
Veckan har blandats med arbete, långa promenader, bad, läsning och en tur till vardera Vence och Nice. En perfekt vecka!
Stort varmt tack till Gunilla och Holger för att jag fått bo här en vecka i denna fantastisk perfekta lägenhet. Det har varit lätt att känna sig som hemma!

Karin

Vi hoppas på många fler höstmånader här

Vi kom den 26 september och har njutit som aldrig förr av fyra veckor med sol och bad, flera gånger på stranden nedanför, sista veckan i Juan les Pins med restaurang Jazz som bas. Underbara måltider, trevlig personal, låga priser och fin sandstrand. Tyvärr stänger alla strandrestauranger i Juan les Pins med utgången av september 2015 på grund av totalrenovering av plagen. Vi trivs enastående bra i lägenheten och känner oss helt som hemma i den och i Antibes. Det är ju fjärde året som vi är här i oktober, tredje gången i den här lägenheten. Vi hoppas på många fler höstmånader här. Ett stort tack till Gunilla och Holger som ger oss denna möjlighet.

Anita och Henry

Det är så fantastiskt trevligt i denna lägenhet

Så har vi fått förlänga vår fina svenska sommar här i Antibes. Vädret har visat sig från sin bästa sida med sol och bad. Besökt Monaco och Grasse och vandrat runt ett antal mil. Det är så fantastiskt trevligt i denna lägenhet med närheten till det mesta. Perfekt med matbutiken här på markplan. Ja, vi är mycket nöjda den här gången också och tackar för oss.

Herbert med familj

Tusen tack för vår sköna vecka i lägenheten i Antibes!

Vi hade, trots vädret, en mycket trevlig och bra vecka. Lägenheten fungerar perfekt och läget är ju suveränt. Vi känner oss riktigt hemma där nu. Vi mår alla mycket bättre nu än i höstas och det har verkligen varit värdefullt att ha Antibes att se fram emot under den långa vintern.

Barnbarnet, som nu är drygt 2 år, trivdes bra och det blev många besök i lekparker, inte minst i parken nedanför lägeheten. Det blev bara ett besök på stranden den här gången, men jag tror inte att barnbarnet saknade det. Det var lika roligt i lekparken, med många barn att leka med.

Anita

Tusen tack för att vi fick bo i den jättefina lägenheten i Antibes.

Det var verkligen helt perfekt.
Vi hade härliga dagar på Rivieran med mycket shopping och utflykter till bl.a. Cannes, Grasse och Mougin.
Varma hälsningar från
Malin, Anna, Elsa, Åsa och Charlotte

Tack för 4 härliga veckor i den fräscha, fina lägenheten i Antibes.

Vi var så nöjda med att den var så välutrustad och allt så genomtänkt. Den har också ett perfekt läge med gångavstånd till allt.
Hälsningar från
Familj från Visby

Vi hade en skön vecka i Antibes och stortrivdes i lägenheten.

Den ligger bra, är bra planerad, har allt man behöver – och inte en massa saker som man inte behöver. Det finns bra instruktioner för allt och det känns gästvänligt att grundläggande förbrukningsvaror finns på ett opretentiöst sätt.
Helt enkelt jättebra! Vi hoppas att vi får återkomma.
Hälsningar,
Johan med familj

Tack så jättemycket för den trevliga vistelsen i lägenheten.

Allt var toppen och vi uppskattade möjligheten att få skjuts till flygplatsen.
Kristina med familj

Vi tackar så mycket för att vi fick bo i denna trevliga lägenhet.

Vi har haft en härlig vistelse i Antibes med underbart väder, goda middagar och mycket trevligt födelsedagsfirande. Middagen avnjöt vi på ”Les Vieux Murs”. Den kan verkligen rekommenderas.
Vi återkommer gärna en annan gång – allt fungerade så bra i lägenheten och den ligger verkligen centralt.
Kristina, Åke och David

Vi har haft en helt underbar vecka här

(trots en något morgonpigg tupp i närheten) Vi verkligen älskar er lägenhet. Vi hade högt ställda förväntningar men de överträffades.
Soliga hälsningar från Peter och Anette
PS. Tack för vinflaskan – mycket välsmakande till de provencalska lammkotletterna. DS.

Tack för en härlig vecka i den trevliga lägenheten.

Vi har upplevt mycket på Cote d’Azur och har för detta haft en utmärkt utgångspunkt med ett perfekt läge i Antibes. Vi vill instämma i tidigare lovord.
Vi återkommer gärna!
Christina och Anders

Efter 2 härliga veckor med sol och bad

lämnar vi Antibes för i år. Vilken trevlig lägenhet detta är och vad skönt med handdukar och morgonrockar på plats! Trevligt också med välkomstvinet.
Familj från Sollentuna

Stort tack för oss och för två fina veckor i lägenheten som har det mesta.

Läget ät jättebra och vi hade underbart soligt och varmt väder första veckan. Vi vandrade och reste med tåg och buss litet hit och dit. Vi trivs och mår prima.
Tack också för härligt välkomstvin och vackra blommor!
Ulla, Lennart och Louise

Vi älskade denna våning, tiptop utrustad, här finns allt!

Tusen tack för en underbar vecka 26.
Många kramar från Iréne och Björn samt Titti och Bengt.

Tack för en fantastisk vecka i denna fräscha, trevliga våning.

Vi har verkligen trivts och bott in oss. Vi har verkligen laddat våra batterier. Jättetack för välkomstvinet, Gott! Vi bokar redan nu första veckan i september nästa år!
Kramar Kim, Lasse, Andrej, Birk

Vilken våning ni har skapat!

Nu har vi övat oss i konsten att göra ingenting med stor framgång och stort behag. Tack för en underbar vecka! Varje val ni gjort i alla detaljer. Så skickligt.
Hej och hopp och stor kram,
Margareta

Vi har haft fyra underbara veckor i denna fina våning.

Vädret har varit lite ojämnt men här finns ju mycket att göra när man inte kan bada. Antibes är alltid trevligt att återvända till och vi tröttnar aldrig på att promenera omkring i stan.
Våningen är verkligen fin, fräsch och välutrustad. Allt är väl genomtänkt. (Trevligt med välkomstvinet – tack!) Vi kommer att rekommendera till vänner och bekanta som skall ner hit.
Tack för den här gången!
Ann-Kristin, Rolf och Emma

Trevligt att vid ankomst mötas av vin och blommor!

Väl framme fick vi en mycket trevlig vecka med bad, utflykter, restaurangbesök och middagar på den trevliga balkongen. Badat har vi gjort på flera platser. Den vi gillade bäst var Plage de la Garoupe som vi besökte dels på den kommunala och dels på den exklusiva delen. Bortanför denna plage ligger en alldeles fantastisk promenadväg utefter vattnet.
Hjärtligt tack för att vi fick möjlighet att vara här!
Bästa hälsningar,
Birgitta, Sandra och Ronny