Några kommentarer från gästerna i lägenheten

Man känner sig välkommen

Alltid lika fint att gästa er lägenhet. Man känner sig välkommen. Så klart Cap’ Antibes rundan, baden vid Playa des Ondes, min favorit, och otaliga promenader efter havet.

Stort tack och All the Best!

Anna och Karin 

 

Vi har trivts utmärkt i huset

Åtta veckor har förflutit utan att man ens har hunnit säga ”flaska”! Vi har trivts utmärkt i huset med ny spis och renoverade balkonger.

Tack för oss igen, på återhörande.

Kate och Berndt

 

Vårt morgondopp har nog väckt uppmärksamhet

Varmt tack för vistelsen i er fina lägenhet i det vackra Antibes! Vi har haft det så skönt och lugnt och upplevelserikt på samma gång. Våra morgondopp i Torekov-stil med vita badrockar har nog väckt uppmärksamhet och varit så sköna.

Varma hälsningar,

Viveka 

 

Vi känner oss alltid lika ”hemma”

Vilken lycka att komma ”hem” igen efter två års paus. Vi är här nu för fjärde gången och känner oss alltid lika ”hemma” och välkomna. Vädret har varit perfekt. I skrivande stund regnar det lite, för andra (!) gången sedan vi kom. Inte illa!

Vi har som vanligt varit på äventyr i Provence (förutom alla gamla favoriter) till Avignon, Chateau Neuf de Pape, vinprovning på Chateau Mont Redon m.m.

Det bästa av allt! Kontraktet för samma tid nästa år är fixat.

Tack Gunilla och Holger för det och för att ni gett oss ett varmt vinteride att se fram emot att bebo, då kung Bore tar fram sina värsta vintervargar hemma i Norden.

À bientot, här igen nästa år!
Kate och Berndt

 

Lyckan log mot oss

Lyckan log mot oss och vi hittade denna förtjusande lägenhet att bebo, precis rätt belägen i Antibes, som ligger precis rätt i hela Cote d’Azur. Vi har använt lägenheten som bas för att sondera marknaden för en eventuell investering i en egen lägenhet – vi får se hur det blir. Tack för att vi fick disponera den här fina lägenheten – den blev ett slags benchmark för oss i vår sökprocess.

Kate och Berndt

 

En alldeles utmärkt utpost för exkursioner

Tack för ett antal mysiga dagar här i Antibes. En alldeles utmärkt utpost för diverse exkursioner här på Sydkusten.

Catharina och Martin

 

Fantastiskt läge vid vattnet

Fantastiskt läge vid vattnet, trevligt boende och fantastiskt väder därtill! Efter många resor till Villefranche har vi nu upptäckt charmen med Antibes/Juan-les-Pins, härliga orter!

Veronica och Chris

 

Detta kan rekommenderas

Vi gjorde flera fina utflykter. Det bästa var att hyra bil och ta oss runt Europas största canyon, Gorge du Verdon. Det var fantastiskt fint! Vilka svindlande vyer. Vi åkte runt Point Sublime. Detta kan rekommenderas.

Cathrine, Per-Arne och Paula

 

Tryggt med all information

Tack för ett väldigt trevligt mottagande! Har trivts otroligt bra i er fina och välutrustade lägenhet. Härliga balkonger på båda sidorna och inte både frukost och ibland middag. Väldigt tryggt med all information till både det ena och det andra.

Yvonne och Max

 

Vi hoppas få möjlighet att återkomma

Vi har minst ett dussin gånger i Antibes men detta var första gången i denna mycket trevliga lägenhet. Medföljande 2-åriga barnbarn har verkligen njutit av sol och bad. Vi vuxna har njutit av trevliga restaurangbesök, inte minst på Sapori d’Italia. Ett besök rekommenderas, boka bord! Vi hoppas vi får möjlighet att återkomma till denna fina lägenhet.

Per, Lena, Sofia, Nicklas och Lisen.

 

Välfungerande lägenhet

Stort tack för dessa härliga veckor i er alltigenom, fina och välfungerande lägenhet! Vi gjorde utflykter till bl.a. Eze Village – sååå vackert! En annan upplevelse var Cap d’Antibes som vi gick runt ”puh”, njöt av den vackra naturen och som vi njöt av badet som vi tog oss mitt i leden. Gamla staden och hamnen visar alltid på något härligt att titta på.

Sture, Gun, Linn och Elisabet

 

Vi tyckte från första dagen att vi kände oss hemma

Det är med stor saknad vi lämnar denna underbara lägenhet som vi fått disponera. Vi tyckte från första dagen att vi kände oss hemma. Höjdpunkten var utflykten till Valbonne med marknad och underbar lunch på en charmig restaurang och därefter kaffe på det stora torget. Tusen tack för dessa underbara dagar!

Harriet, Ann, Elsie och Margareta

 

Kommer snart tillbaka igen!

Stort varmt tack till Gunilla och Holger för att jag fått möjlighet att disponera lägenheten i en månad. Både Cap d’Antibes och Cap Ferrat har rundats liksom återigen återsett Le Canet med Bernard Museet. Längst har jag varit i Menton – fina bad och bra restauranger. Några vänner har varit på besök och blivit förtjusta i Antibes och med lägenheten på bästa plats i Antibes blir det pricken över i:et. Kommer snart tillbaka igen!

Karin

 

Här finns allting man behöver

Vi har sedan några år tillbringat december och julhelgen i Antibes och glatt oss åt havet, solen och det behagliga livet i denna fina stad. Vi har trivts utmärkt i denna lägenhet, med sitt perfekta läge i staden. Vi har suttit vid stranden under eftermiddagarna. Det har fungerat bra. Lägenheten är bekväm och här finns allting man behöver.

Birgitta och Göran

 

Det blir inte bättre än så här

Så väl har vardagen fungerat här att vi tills vidare skrinlagt planerna på att investera i eget här på Azurkusten. Det blir inte bättre än så här. Tack för att vi får komma igen. Nu packar vi ihop för denna gång men vi ser ju fram emot något igen om ett år.

Kate och Berndt

 

Vi hoppas att det kommer att fortsätta några år till

Efter 3 veckor i följd lämnar vi denna härliga våning och plats för 10:e gången! Tala om att verkligen känna sig som hemma när vi kommer hit! Och varje gång upptäcker vi nya ställen och händelser dessutom. Och vi hoppas att det kommer att fortsätta några år till!

Lillemor och Gun

 

Ett ljuvligt minne vi nu har

God mat vi ätit har

På Cafe de Paris (Monte Carlo), N44 (Antibes) men bäst var

På Albert 1er precis här bredvid. Vilken succé

Att ha så utsökt mat här brevé

Sol och bad har varit härligt

Men helt ärligt

en Dirty Martini var

I Negrescos bar

ett ljuvligt minne vi nu har

 

Sophie, Carl, Lena och Anders

Middagarna har vi avnjutit på den fina balkongen

Gunilla och Holger!
Tusen tack för en härlig vecka i lägenheten på Bd Marechel Foch. Med två små barn har vi tillbringat en mesta tiden på stranden. Sandslott, lek i havet och glass! Middagarna har vi avnjutit på er fina balkong med god mat och härliga viner. Några av oss tog tåget till Ventemiglia och den stora fredagsmarknaden. Valbonne och Biot har vi också besökt. Nu är veckan snart till ända och vi reser hem med många fina stunder att minnas när hösten kommer.

Varma hälsningar,
Christina med familj

En härlig tid har det varit

Vi har badat och solat och varit på utflykter. Bra väder varje dag. Vi har varit i Cannes, Saint Tropez och på ön Sainte Margurit. Att åka till ön Saint Margeurit rekommenderas. Man kommer dit med båt från Juan les Pins. Fina promenadvägar på ön och badstränder. Faktiskt varmare i vattnet än i Antibes!!
Saint Tropez kommer man till med tåg till Saint Raphael och se’n med buss. Det tar ca en timme med tåg och !,5 timme md buss så det gäller att titta på tidtabellerna. Det var fint där men långt till stranden

Paula och Per-Arne

Vi är så nöjda

En härlig vecka till ända och vi är så nöjda. Välbehövlig sol och värme efter en lång och regnig Göteborgsvinter!! Varit flera gångar i Antibes men för första gången i denna härliga lägenhet, förhoppningsvis inte sista.
Tack och på återseende,

Carmen och Susanne

Underbara dagar

Tack för en toppenvecka. Underbara dagar!

Pelle och KickI

Lika underbart och trevligt

För sjätte året i rad och lika underbart och trevligt i våningen!

Linnea och Gun

Längtar redan tillbaka

Haft en underbar vecka med föraning om att det också kommer att bli fin tid framöver i Sverige. Det är internationella kvinnodagen i dag när jag lämnar Antibes med massor av inspiration och arbetslust. Tänk att en vecka kan bära sådan frukt men det handlar om att det är lätt att trivas här både i lägenheten och platsen. Längtar redan tillbaka!
Tack för att jag har fått vara här.

Karin

Kommer säkert tillbaks en annan gång

Vi har firat jul och nyår i Antibes med vår dotter och familj som bor alldeles intill. Jättepraktiskt och en fin lägenhet med härligt ljus. Vädrat var soligt nästan varje dag. Kommer säkert tillbaks en annan gång!

Tobbe och Emmy

Det har varit lätt att känna sig som hemma

Färdigpackad för resan hem till Stockholm är det svårt att fatta att det har varit enastående vart väder ca 20 grader den senaste veckan och lika varmt i vattnet med tanke på månaden. 1 november sol och bad, det hade jag inte föreställt mig men så är det kanske nuförtiden. Det har varit fantastiskt skönt naturligtvis men det är tudelat med klimathotet i åtanke.
Veckan har blandats med arbete, långa promenader, bad, läsning och en tur till vardera Vence och Nice. En perfekt vecka!
Stort varmt tack till Gunilla och Holger för att jag fått bo här en vecka i denna fantastisk perfekta lägenhet. Det har varit lätt att känna sig som hemma!

Karin

Vi hoppas på många fler höstmånader här

Vi kom den 26 september och har njutit som aldrig förr av fyra veckor med sol och bad, flera gånger på stranden nedanför, sista veckan i Juan les Pins med restaurang Jazz som bas. Underbara måltider, trevlig personal, låga priser och fin sandstrand. Tyvärr stänger alla strandrestauranger i Juan les Pins med utgången av september 2015 på grund av totalrenovering av plagen. Vi trivs enastående bra i lägenheten och känner oss helt som hemma i den och i Antibes. Det är ju fjärde året som vi är här i oktober, tredje gången i den här lägenheten. Vi hoppas på många fler höstmånader här. Ett stort tack till Gunilla och Holger som ger oss denna möjlighet.

Anita och Henry

Det är så fantastiskt trevligt i denna lägenhet

Så har vi fått förlänga vår fina svenska sommar här i Antibes. Vädret har visat sig från sin bästa sida med sol och bad. Besökt Monaco och Grasse och vandrat runt ett antal mil. Det är så fantastiskt trevligt i denna lägenhet med närheten till det mesta. Perfekt med matbutiken här på markplan. Ja, vi är mycket nöjda den här gången också och tackar för oss.

Herbert med familj

Tusen tack för vår sköna vecka i lägenheten i Antibes!

Vi hade, trots vädret, en mycket trevlig och bra vecka. Lägenheten fungerar perfekt och läget är ju suveränt. Vi känner oss riktigt hemma där nu. Vi mår alla mycket bättre nu än i höstas och det har verkligen varit värdefullt att ha Antibes att se fram emot under den långa vintern.

Barnbarnet, som nu är drygt 2 år, trivdes bra och det blev många besök i lekparker, inte minst i parken nedanför lägeheten. Det blev bara ett besök på stranden den här gången, men jag tror inte att barnbarnet saknade det. Det var lika roligt i lekparken, med många barn att leka med.

Anita

Tusen tack för att vi fick bo i den jättefina lägenheten i Antibes.

Det var verkligen helt perfekt.
Vi hade härliga dagar på Rivieran med mycket shopping och utflykter till bl.a. Cannes, Grasse och Mougin.
Varma hälsningar från
Malin, Anna, Elsa, Åsa och Charlotte

Tack för 4 härliga veckor i den fräscha, fina lägenheten i Antibes.

Vi var så nöjda med att den var så välutrustad och allt så genomtänkt. Den har också ett perfekt läge med gångavstånd till allt.
Hälsningar från
Familj från Visby

Vi hade en skön vecka i Antibes och stortrivdes i lägenheten.

Den ligger bra, är bra planerad, har allt man behöver – och inte en massa saker som man inte behöver. Det finns bra instruktioner för allt och det känns gästvänligt att grundläggande förbrukningsvaror finns på ett opretentiöst sätt.
Helt enkelt jättebra! Vi hoppas att vi får återkomma.
Hälsningar,
Johan med familj

Tack så jättemycket för den trevliga vistelsen i lägenheten.

Allt var toppen och vi uppskattade möjligheten att få skjuts till flygplatsen.
Kristina med familj

Vi tackar så mycket för att vi fick bo i denna trevliga lägenhet.

Vi har haft en härlig vistelse i Antibes med underbart väder, goda middagar och mycket trevligt födelsedagsfirande. Middagen avnjöt vi på ”Les Vieux Murs”. Den kan verkligen rekommenderas.
Vi återkommer gärna en annan gång – allt fungerade så bra i lägenheten och den ligger verkligen centralt.
Kristina, Åke och David

Vi har haft en helt underbar vecka här

(trots en något morgonpigg tupp i närheten) Vi verkligen älskar er lägenhet. Vi hade högt ställda förväntningar men de överträffades.
Soliga hälsningar från Peter och Anette
PS. Tack för vinflaskan – mycket välsmakande till de provencalska lammkotletterna. DS.

Tack för en härlig vecka i den trevliga lägenheten.

Vi har upplevt mycket på Cote d’Azur och har för detta haft en utmärkt utgångspunkt med ett perfekt läge i Antibes. Vi vill instämma i tidigare lovord.
Vi återkommer gärna!
Christina och Anders

Efter 2 härliga veckor med sol och bad

lämnar vi Antibes för i år. Vilken trevlig lägenhet detta är och vad skönt med handdukar och morgonrockar på plats! Trevligt också med välkomstvinet.
Familj från Sollentuna

Stort tack för oss och för två fina veckor i lägenheten som har det mesta.

Läget ät jättebra och vi hade underbart soligt och varmt väder första veckan. Vi vandrade och reste med tåg och buss litet hit och dit. Vi trivs och mår prima.
Tack också för härligt välkomstvin och vackra blommor!
Ulla, Lennart och Louise

Vi älskade denna våning, tiptop utrustad, här finns allt!

Tusen tack för en underbar vecka 26.
Många kramar från Iréne och Björn samt Titti och Bengt.

Tack för en fantastisk vecka i denna fräscha, trevliga våning.

Vi har verkligen trivts och bott in oss. Vi har verkligen laddat våra batterier. Jättetack för välkomstvinet, Gott! Vi bokar redan nu första veckan i september nästa år!
Kramar Kim, Lasse, Andrej, Birk

Vilken våning ni har skapat!

Nu har vi övat oss i konsten att göra ingenting med stor framgång och stort behag. Tack för en underbar vecka! Varje val ni gjort i alla detaljer. Så skickligt.
Hej och hopp och stor kram,
Margareta

Vi har haft fyra underbara veckor i denna fina våning.

Vädret har varit lite ojämnt men här finns ju mycket att göra när man inte kan bada. Antibes är alltid trevligt att återvända till och vi tröttnar aldrig på att promenera omkring i stan.
Våningen är verkligen fin, fräsch och välutrustad. Allt är väl genomtänkt. (Trevligt med välkomstvinet – tack!) Vi kommer att rekommendera till vänner och bekanta som skall ner hit.
Tack för den här gången!
Ann-Kristin, Rolf och Emma

Trevligt att vid ankomst mötas av vin och blommor!

Väl framme fick vi en mycket trevlig vecka med bad, utflykter, restaurangbesök och middagar på den trevliga balkongen. Badat har vi gjort på flera platser. Den vi gillade bäst var Plage de la Garoupe som vi besökte dels på den kommunala och dels på den exklusiva delen. Bortanför denna plage ligger en alldeles fantastisk promenadväg utefter vattnet.
Hjärtligt tack för att vi fick möjlighet att vara här!
Bästa hälsningar,
Birgitta, Sandra och Ronny